Àpats

La Cerdanya i el Baridà són uns territoris únics, no només quan parlem d’activitat i paisatge, sinó també en concepte de gastronomia.

Gràcies a la situació geogràfica d’aquest territori, disposem d’una gran abundància de productes autòctons, fet que ens fa poder oferir d’una cuina variada, rica i única, amb plats tradicionals com el Trinxat, el Tiró amb naps, l’amanida de Xicoies, gran varietat de bolets,… plats que identifiquen una cuina natural i autòctona, reconeguda i elogiada pels gourmets.

Descobreix llocs únics per gaudir d’aquesta gastronomia com mai ho has fet. Pregunta’ns i et podrem aconsellar segons els vostres gustos en l’entorn que més s’adeqüi a les vostre necessitats, ja sigui amb caràcter familiar, en parella,…

Cal Patoi & Restaurant Rosaleda

Dos establiments del poble hem decidit col·laborar amb l'objectiu d'oferir un servei proper i pràctic per les persones que us allotgeu a casa nostra. Per això, el Restaurant Rosaleda de Martinet oferirà un menú diari, que us el poden informar per whatsapp o mail, i així, tindreu la possibilitat de demanar que us el portin al vostre apartament sense necessitat de desplaçar-vos i amb la tranquil·litat de poder allargar el sobretaula tant com vulgueu o d’anar a descansar d’immediat després de gaudir d’un bon dinar.